Selecteer een pagina

Banana Joe chips zijn speciaal omdat ze een stuk gezonder zijn dan de gewone chips die je kent. En ook nog eens onwaarschijnlijk lekker. In elke editie van de PersonaBox ‘ Puur Genieten’ bevindt zich een zak Banana Joe chips in een van de vijf smaken.

Banana Joe

De hartige bananen chips van Banana Joe zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken; Sea Salt, Thai sweet chili, Hickory BBQ en Sriracha & pickled Garlic. De dunne plakjes banaan worden met zorg gekookt in duurzame palmolie om hun smaak, krokantheid en kleur te behouden. De chips zijn glutenvrij en bevatten geen conserveringsmiddelen.

Met zorg geselecteerd

De chips worden gemaakt van hand geplukte, goudkleurige ‘hom thong’ bananen gebruikt van een groep, met zorg geselecteerde, duurzame boerderijen. Deze speciale bananen zijn vol van smaak. Elke zak Banana Joe chips bevat twee hoge kwaliteit ‘hom thong’ bananen handgesneden in dunne plakjes.

Neem tijd voor jezelf

Een moment onbezorgd genieten zonder schuldgevoel op de bank met een zak chips. Omdat je het verdient! Bestel de PersonaBox ‘Puur Genieten’ en neem tijd voor jezelf. Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*. Klik hier.

* Met uitzondering van zondag