Selecteer een pagina

Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die zijn tussentijdse trek op een bewustere manier wil stillen. Op veel manieren kunnen tussendoortjes verantwoorder worden: minder calorieën, minder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Vegetarisch, glutenvrij of biologisch. Maar niet elk product hoeft op al die fronten te scoren. Een tussendoortje mag bovenal lekker zijn en met een paar stappen in de goede richting ben je al snel verstandig bezig.

Kies bewust, kies voor Bazqet

Mini mueslirepen

Vanzelfsprekend wordt het mandje van Bazqet regelmatig met goed nieuws uitgebreid. Naast de biologische gedroogde groenten en fruit, popcorn en super fruit in chocolade zijn zij steeds op zoek naar bijzondere, lekkere, eigenwijze en authentieke lekkernijen als aanvulling op je dagelijkse menu. Of gewoon als snack tussendoor. Een nieuw product van Bazqet zijn de 2 mini mueslireepjes in één wikkel. Overheerlijk en met zorg gemaakt. Toch maar heel weinig calorieën daardoor helemaal geschikt als gezonde snack tussendoor. In twee heerlijke smaken: granola met vanille en muesli met kokos. Beide smaken zijn te vinden in de PersonaBox MEI-TIME. Bestel hier.

Verkooppunten

Naast dat ze nu te vinden zijn in de PersonaBox zijn de producten van Bazqet ook te koop bij De Online Drogist en de Winkel Glutenvrij. Daar kun je gemakkelijk bestellen, ook in kleinere hoeveelheden en met alle betalingsmogelijkheden. En: snel geleverd!