Selecteer een pagina

Forest Fragrances maakt huidverzorgingsproducten op een ambachtelijke manier met kwalitatieve ingrediënten. Alleen de beste, natuurlijke ingrediënten die zowel goed zijn voor jou, maar ook bijdragen aan het welzijn van dier en milieu. De producten worden met de hand gemaakt en zijn vrij van onnodige, synthetische toevoegingen. Echt (h)eerlijk!

Forest Fragrances

In de badkamer is het allemaal begonnen. Anita, eigenaresse, maakt handgemaakte huidverzorgingsproducten van natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten. Naast de producten zoals zeep, badzout en shampoo maken zij ook kaarsen en waxmelts. Zij kiezen alleen voor de beste, natuurlijke ingrediënten. Maak kennis met deze (h)eerlijke producten. Echt een aanrader!

MEI-TIME

In de PersonaBox MEI-TIME zit een uniek, handgemaakte zeep met één van de volgende geuren: de altijd populaire geur van Lavendel, Loving Spell, Ginger Patchouli en Bring in the Spring.

Elke stuk zeep is uniek, wordt met de handgemaakt, met de hand gesneden en met de hand verpakt. Neem een moment voor jezelf met deze natuurlijke zeep en de andere (h)eerlijke producten, bestel de PersonaBox.

Voor meer handgemaakte verzorgingsproducten bekijk de website www.forestfragrances.nl