Selecteer een pagina

OOOMEGA Lijnzaad Drink is de ideale gezonde optie voor iedereen, die een lactose-intolerantie heeft, veganistisch eet of gewoon graag een lekkere gezonde drank wil drinken. De hoogwaardige lijnzaadolie bevat een zeer hoge concentratie Omega 3, en draagt bij aan een gezond cholesterol gehalte. OOOMEGA is vrij van de 14 meest voorkomende allergenen zoals bijvoorbeeld: Melk, Lactose, Gluten, Soja, Noten en Pinda’s. Dat is pas MEGA!

Omega 3

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn alfa-linoleenzuur (ALA) en de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding. ALA zit in plantaardige oliën, vooral in lijnzaadolie.

ALA is een essentieel vetzuur. Dit betekent dat het lichaam het niet zelf kan maken en je dit vetzuur via de voeding binnen moet krijgen. En er is geen betere bron van plantaardige omega 3 dan lijnzaadolie.

Voedingsadvies

ALA-OOOMEGA-Lijnzaad

Voor ALA heeft de Gezondheidsraad een adequate inname vastgesteld. Het advies geldt dat 1% van de calorieën die je op een dag nodig hebt van ALA komt. Voor een vrouw die 2.000 calorieën per dag binnenkrijgt, komt dit neer op zo’n 2 gram ALA per dag. Voor een man die gemiddeld 2.500 calorieën per dag eet, komt dit neer op zo’n 3 gram.

 

 

OOOMEGA Lijnzaad Drink is de enige drank die kan garanderen dat elk glas van 240 ml 1.200 mg omega 3 bevat. Ook ideaal om te gebruiken in een smoothie, bekijk recept.

Daarnaast bevat deze plantaardige Lijnzaad Drink ook calcium, vitamine K, B12 en D2. Deze zijn van belang voor het behoud van gezonde botten en tanden.

Laag in koolhydraten

In de Original hebben ze maar een klein beetje stevia gedaan. Sommige mensen houden van iets zoeter, en omdat zij geloven in het recht om te kiezen, is voor hen Original sweetened en de Macchiato. Alle drie de varianten zijn zeer laag in koolhydraten waardoor het goed past in een koolhydraat arm eetpatroon.

Ooomega lijnzaad dranken zijn in Nederland te koop bij Albert Heijn in het gezondheidsschap en de gezondheidswinkels. In de ZOMER editie van de PersonaBox zit een pak lijnzaad drink om uit te proberen, naast alle andere (h)eerlijke producten. BESTEL NU de box voor 24,95.