Selecteer een pagina

Op zoek naar een gezond tussendoortje, kies dan voor de Lima Rijstwafels. Deze heerlijke glutenvrije rijstwafels zijn zeer voedzaam en zitten in de editie Puur Genieten van de PersonaBox.

Rijstwafels

Rijstwafels zijn eigenlijk niet meer dan een wafel van gepofte rijst. Zodoende zitten er vrij weinig voedingsstoffen in en worden daarom vaak aangeraden als je wilt afvallen. De gemiddelde voedingswaarde is 30 kcal, 0,6 gram eiwitten, 0,2 gram vetten en 6,3 gram koolhydraten.

Gezonde snack

Een rijstwafel is een gezonde snack. Het is niet een broodvervanger, aangezien er in brood wel vezels zitten en in rijstwafels niet. Na een rijstwafel heb je een kort verzadigd gevoel. Belangrijk is wel om te kiezen voor een natuurlijke variant met een laag zoutgehalte en niet de rijstwafels met een smaakje of een zoet laagje. Dan is er weinig gezonds aan!

Gezonde combinatie

Om ervoor te zorgen dat een rijstwafel een goede vervanger is voor een snack of koekje is belangrijk wat je erop doet. Omdat een rijstwafel niet voedzaam is kan je deze beter voedzaam beleggen. Denk hierbij aan de volgende combinatie: hummus, kipfilet met avocado, tonijn met komkommer of tappenade met ei.

In de PersonaBox puur genieten bevindt o.a. een pakje heerlijke glutenvrije, biologische rijstwafels rond van 100% volle rijst. Ook kan je genieten van biologische Yogi tea en Banana Joe chips. Bestel nu de PersonaBox puur genieten voor een eenmalig bedrag van 24,95. Klik hier.