Selecteer een pagina

“Zijn wij ons wel goed bewust dat wij een lichaam hebben, maar dat lichaam niet zijn? Wij zijn namelijk veel meer dan alleen een fysiek lichaam. We zijn geest (bewustzijn) in een fysieke manifestatie en met die geest kunnen we ons fysieke lichaam beïnvloeden, negatief en positief. Die keuze is aan ons en het is een vrije keuze.

We worden meegezogen in de snelle en hectische digitale matrix, waarin we worden geleefd. Het is belangrijk dat we ons blijven realiseren dat we uit deze matrix kunnen stappen en zelf onze koers blijven bepalen. We kunnen ons ware potentieel wakker maken. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat we met diverse vormen van meditatie en mindfulness slapende talenten kunnen triggeren en naar de oppervlakte brengen. We zijn in staat met onze mind nieuwe verbindingen te leggen in onze hersenen. Jij zelf bent de creator van je gedachten, jij staat aan het roer. Dit is de rode draad in verschillende boeiende artikelen over dit onderwerp die we deze maand publiceren.”

Albert de Louw, uitgever van Spiegelbeeld magazine.

Spiegelbeeld

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. “Be the change!”, oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld.

De 24ste editie (Mei) bevindt zich in de PersonaBox MEI-TIME, bestel hier.

Abonneren

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 2000 winkels. Maar u kunt ook abonneren, jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 60,00 en proefabonnement (3 nummer) bedraagt € 15,00 binnen Nederland en België. Aanmelden kan via deze link.