Selecteer een pagina

We rennen van de ene plek naar de andere, doen allerlei dingen voor anderen en willen goed zijn in wat we doen. Yoga helpt ons om balans te vinden in lichaam en geest. Het oog wil ook wat tijdens onze yogahoudingen en wanneer we onderweg nog even stoppen voor lunchafspraak of boodschappen. Yoga by Julz heeft yogakleding ontworpen dat er mooi uit ziet, comfortabel is en ook gedragen kan worden in het dagelijks leven.

Great style. Great fit. Great minds. Great friends.

Yoga By Julz

Yoga by Julz is een nieuw Belgisch label. De combinatie van een perfecte fit en aangename sportstoffen in zachte tinten zorgt voor een yogalook die helemaal fashion-proof is. De collectie is ontworpen voor echte yoginista’s: fashionista’s die de zon het liefst groeten in een elegante outfit. Extra voordeel? Je kan van de yogales rechtstreeks naar die brunchdate. Geen yogafan? Geen probleem. De collectie is ook perfect voor fitness, pilates, barre… of voor een relax middagje op de bank!

Koop nu een nieuwe outfit met korting. Ga naar www.yogabyjulz.com en ontvang 15% korting met de code: PersonaBox17De korting is geldig tot 31 augustus 2017.

MEI-TIME

Naast dat ik jullie korting mag geven op het assortiment van Yoga By Julz zit er in de PersonaBox MEI-TIME ook leuke accessoire in van Yoga By julz. Een stenen beker voor onderweg of een oogmasker, zodat je ogen rust krijgen, met de quote: ‘Eat. Sleap. Yoga. Repaet.’. Neem tijd voor jezelf en bestel de PersonaBox.

Bestel hier